mandag den 28. maj 2012

Mandagstema: Sommerfølelse




Pinsedag var en rigtig sommerdag. Vi pakkede madkurven og kørte til en skov ikke ret langt fra, hvor vi bor. Her slog vi os ned til frøkoncert. Det var dejligt at sidde og nyde sin mad, imens solen bagte og der var liv omkring os.

onsdag den 23. maj 2012

Mandagstema: Feminim


At være feminim går måske ud på påklædning, runde former, og make up. Mændene vil nok også sige, at vi qvinder snakker for meget. Men det er måske ikke så dårligt endda.
Går vi flere tusinde år tilbage til stenalderen, var det qvindernes arbejde at holde øje med børnene, lave mad og samle bær. Her er en opstilling af min efterårsbeskæftigelse; at koge gele af afgrøderne fra haven. Det at samle bær og frugter og sylte høre med til det feminime.

fredag den 18. maj 2012

Mere fra parken ved Lyngby Sø


I den ene ende af søen er der en park, hvor der på solskinsdage er mange, som benytter sig af det grønne område. Midt på græsplænen er der en, som fast tager solbad.
Jeg ønsker alle en god weekend.

tirsdag den 15. maj 2012

Mandagstema: Maj


I søndags var jeg ude og gå tur med Kathe og Frank. Vi valgte at gå rundt om Lyngby Sø. Som det ses på mit foto var det rigtigt godt vejr. I maj blomstrer alt og fuglene yngler. Det er en gåsefamilie der hviler på græsplænen. For ca. fjorten dage siden var ungerne mere gule i dunene og ca. halv så store. Der var anderledes gang i dem dengang.

fredag den 11. maj 2012

Sneglevæddeløb



Det har regnet meget i dag den 10. maj. Rigtig meget og sneglene er på vej alle vegne. Her ser det ud til enten en snegleeksspedition,eller et snegleræs, hvem kommer første op ad væggen? Det er bare en ulig konkurrence.
Jeg har altid synes at vinbjergsnegle er fasinerende dyr. Deres farver og aftegninger på er tydelige.

mandag den 7. maj 2012

Mandagstema: Favorit


Jeg holdt for rødt ved et kryds tilbage i 2007. Jeg havde solen i ryggen og foran så det ud, som om helvede ville bryde løs lige om lidt. Det er et af mine bedste skud. Jeg kan godt lide det særlige lys der opstår, når sol og uvejr er ved at ramle sammen.

fredag den 4. maj 2012

Indtryk fra vores have


Fra stuedøren kan jeg se ud på den flittig blomstrende busk. Den blomstre trfast hvert år og jeg glæder mig til at se fugle balletten som bliver opført i julimåned.






Vores tulipaner står flor. Bagerst er et skur under opførsel!